Trots op ons mooie boek! Na vier jaar participatief actie onderzoek worden de resultaten in dit boek gepresenteerd.

Samen met onderzoekers van Amsterdam UMC en zorgmedewerkers hebben we de gezondheid van laagbetaalde zorgmedewerkers in de ouderenzorg onderzocht. Via fotografie hebben we het onzichtbare zichtbaar gemaakt en de impact van grote maatschappelijke machtsstructuren zoals ongelijkheid, armoede, racisme en discriminatie op echte levens verbeeld. Een proces van vier jaar gevangen in vier portretten. 

Kijk en luister naar de verhalen van Naziha, Olivia, Yvonne en Usha die oproepen om niet langer te zwijgen. 

Onderzoeksteam van de vakgroep Ethiek, Recht en Humaniora van het Amsterdam UMC: Saskia Duijs, Petra Verdonk, Prof. dr. Tineke Abma, Zohra Bourik, kunstenaar Janine Schrijver en zorgmedewerkers/co-onderzoekers Olivia Plak, Yvonne Jaspers, Usha Jhingoeri, Naziha Senoussi.