Tijdens het nieuwe evenement Go West is er een grote collectie kunstwerken te koop!⁠ Een grote groep kunstenaars van de kunstambassade exposeert kleine werken in het ateliergebouw aan Borgerstraat. Van de verkoop gaat 20% naar het solidariteitsfonds dat verdeeld wordt over alle deelnemende kunstenaars. Loop door de wandelgangen ontdek nieuw werk of koop een boek uit de Kunstambassade shop! ⁠

Met groot genoegen nodigen wij je uit voor
de verkooptentoonstelling van de Kunstambassade!

Zaterdag 13 mei & Zondag 14 mei
van 11:00 tot 17:00
Borgerstraat 24
Rotterdam

Met deze verkooptentoonstelling bouwt de kunstambassade voort op het collectief community project, van en voor kunstenaars, en kunstliefhebbers.

Tijdens het nieuwe evenement Go West is er een grote collectie kunstwerken te koop!⁠ Een grote groep kunstenaars van de kunstambassade exposeert kleine werken in het ateliergebouw aan Borgerstraat. Van de verkoop gaat 20% naar het solidariteitsfonds dat verdeeld wordt over alle deelnemende kunstenaars. Loop door de wandelgangen ontdek nieuw werk of koop een boek uit de Kunstambassade shop! ⁠